Forberedelsestid
20 Minutter
Samlet tid
40 Minutter
Antal personer
4 Portioner
Ingredienser
- 120 g gulerødder, skåret i stykker
- 50 g løg, skåret i kvarte
- 70 g porre, kun den hvide del, skåret i 2 cm skiver
- 300 g vand
- 500 g kokosmælk
- 15 g fiskesauce
- 15g sojasovs
- 2 spsk grøn karrypasta
- 1 spids teskefuld hønsefond, lavet i TM
- 500 g kyllingebrystfileter, uden skind, skåret i 2 cm tern
- 20 g Skyører svampe, tørret, i strimler (lægges i blød i ca 30 min inden)
- 150 g rød peber, skåret i 1 cm strimler
- 150 g gul peber, skåret i 1 cm strimler
- 80 g friske bønnespirer
- 80 g bambusskud, dåse, drænet
- purløg, frisk, hakket, til servering
- limesaft, friskpresset, til servering
Sådan gør du
- Kom gulerødder, løg og porre i røreskålen og hak 4 sek/hastighed 4,5. Overfør til en anden beholder og stil til side.
- Hæld vand, kokosmælk, fiskesauce, sojasovs, fond og 2 spsk grøn karrypasta i røreskålen og kog 3 min/100°C/hastighed 1.
- Tilsæt kylling, kog 10 min/100°C/hastighed 0,5 omvendt rotation.
- Tilsæt hakkede grøntsager og svampe og kog 10 min/100°C/hastighed 0,5 omvendt rotation.
- Tilsæt rød peber, gul peber, bønnespirer og bambusskud og kog 5 min/100°C/hastighed 0,5 omvendt rotation.
- Server suppen efter tilberedning, drysset med purløg og med et par dråber limesaft.
Noter