Grøn Curry Pasta

Ret: Tilbehør

Del:

Forberedelsestid

10 Minutter

Samlet tid

15 Minutter

Antal personer

Ingredienser

  • 1 tsk sorte peberkorn
  • 1 tsk korianderfrø
  • 1 tsk spidskommen frø
  • 1 tsk havsalt
  • 20 g ingefærrod, frisk, skrællet
  • 3 fed hvidløg
  • 55 – 60 g skalotteløg, skåret i kvarte
  • 45 g grøn chilipeber, frisk, uden kerner, skåret i stykker
  • 5 g citrongræs, frisk, skåret i stykker
  • eller 5 g citrongræs, tørret
  • 10 g limeskal
  • 20 g olie

Sådan gør du

  1. Kom peber, koriander, spidskommen og salt i røreskålen og mal 30 sek/hastighed 10.
  2. Tilsæt ingefær, hvidløg og skalotteløg, hak 5 sek/hastighed 5. Brug en spatel til at skrabe ingredienserne ned langs siderne af røreskålen.
  3. Tilsæt chilipeber, citrongræs og limeskal, hak 10 sek/hastighed 8.
  4. Tilsæt olie, mal 30 sek/hastighed 10. Brug en spatel til at skrabe ingredienserne fra siderne af røreskålen til bunden af ​​røreskålen, mal igen 30 sek/hastighed 10 og skrab ingredienserne fra siderne af røreskålen. Gentag processen yderligere 3 gange for at få en jævn pasta.

Noter

Pastaen kan holdes i køleskabet op til en uge ellers kan man fryse den ned.

Kan bruges til thaisuppe, som du finder blandt vores opskrifter

Andre opskrifter

  • Skagensbrød

    Forberedelsestid: 30 Minutter

    Samlet tid: 12 Timer 40 Minutter

  • Rødvinssauce

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 1 Time

  • Ananas og Ingefær Marmelade

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 30 Minutter