Forberedelsestid
10 Minutter
Samlet tid
15 Minutter
Antal personer
Ingredienser
- 1 tsk sorte peberkorn
- 1 tsk korianderfrø
- 1 tsk spidskommen frø
- 1 tsk havsalt
- 20 g ingefærrod, frisk, skrællet
- 3 fed hvidløg
- 55 – 60 g skalotteløg, skåret i kvarte
- 45 g grøn chilipeber, frisk, uden kerner, skåret i stykker
- 5 g citrongræs, frisk, skåret i stykker
- eller 5 g citrongræs, tørret
- 10 g limeskal
- 20 g olie
Sådan gør du
- Kom peber, koriander, spidskommen og salt i røreskålen og mal 30 sek/hastighed 10.
- Tilsæt ingefær, hvidløg og skalotteløg, hak 5 sek/hastighed 5. Brug en spatel til at skrabe ingredienserne ned langs siderne af røreskålen.
- Tilsæt chilipeber, citrongræs og limeskal, hak 10 sek/hastighed 8.
- Tilsæt olie, mal 30 sek/hastighed 10. Brug en spatel til at skrabe ingredienserne fra siderne af røreskålen til bunden af røreskålen, mal igen 30 sek/hastighed 10 og skrab ingredienserne fra siderne af røreskålen. Gentag processen yderligere 3 gange for at få en jævn pasta.
Noter
Pastaen kan holdes i køleskabet op til en uge ellers kan man fryse den ned.
Kan bruges til thaisuppe, som du finder blandt vores opskrifter