Dubai chokolade

Ret: Snack

Del:

Forberedelsestid

25 Minutter

Samlet tid

1 Time 30 Minutter

Antal personer

Ingredienser

  • 200 g mørkchokolade, skåret i stykker
  • 1 tsk kokosolie
  • 60 g Kataifi-dej, skåret i 4-5 cm stykker
  • 90 g pistacienødder, afskallede, usaltede
  • 180 g sødet kondenseret mælk
  • 1 spiseskefuld smør
  • 1 tsk tahini pasta

Sådan gør du

  1. Kom chokolade og olie i en ren og tør røreskål og hak 5 sek/hastighed 7. Skrab ingredienserne ned med en spatel og smelt 3 min/65°C/hastighed 1. Hæld den smeltede chokolade i en anden beholder og stil til side. Vask og tør røreskålen.
  2. Hæld halvdelen af ​​den smeltede chokolade i en silikonechokoladeform (25 x 13,5 x 2 cm), fordel jævnt over formen og dens kanter med en pensel. Stil i køleskabet i 10-15 minutter. Fortsæt i mellemtiden med at forberede opskriften.
  3. Put Kataifi-dejen i en ren og tør røreskål og hak 10 sek/hastighed 5. Overfør til en anden beholder og stil til side.
  4. Læg pistacienødderne i røreskålen, tilsæt kondenseret mælk og start Blender/10 sek.
  5. Smelt smørret i en gryde på komfuret. Tilsæt de knuste dejtråde og steg under omrøring af og til i 3-4 minutter eller indtil de er gyldenbrune. Tag gryden af ​​brænderen, tilsæt den tilberedte pistaciecreme og tahin, bland indtil en ensartet masse opnås. Fordel blandingen i formen over den afkølede chokolade, hæld den resterende smeltede chokolade på pistaciemassen og fordel den over hele overfladen med en spatel. Stil i køleskabet til at sætte sig i cirka 1 time.

Noter

Andre opskrifter

  • Pebernødder

    Forberedelsestid: 30 Minutter

    Samlet tid: 45 Minutter

  • Hot dogs

    Forberedelsestid: 30 Minutter

    Samlet tid: 1 Time 40 Minutter

  • English Muffins

    Forberedelsestid: 20 Minutter

    Samlet tid: 1 Time 45 Minutter