Chili Marmelad

Ret: Tilbehør

Del:

Forberedelsestid

10 Minutter

Samlet tid

45 Minutter

Antal personer

Ingredienser

  • 700 gr Rød Peber eller Snack Peber stilk samt frø fjernes og de skæres i kvarte
  • 190 gr sukker
  • 100 gr Hvidvinseddike
  • 50 gr vand
  • 4 stk Chiliflager tørrede

Sådan gør du

  1. Placer de røde peber i røreskålen og hak 7 sek / Trin 4.
  2. Skrab siderne ned på røreskålen. Tilsæt sukker, hvidvinseddike, vand og chili kog 35 min / VAROMA / Trin omrøring med omvendt knivretning. Udskift målebægeret med kogeindsatsen. Hæld marmeladen på et skoldet glas og sæt i køleskabet.

Noter

Hvis du tilsætter 75 gram ekstra vand bliver konsistensen mere flydende og kan istedet for marmelade anvendes som chilisauce. Denne ‘marmelade’ er fantastisk til kød, fjerkræ, fisk, brød osv.

Andre opskrifter

  • Remoulade

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 10 Minutter

  • Hurtig ketchup a la René

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 10 Minutter

  • Ribsgelé

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 45 Minutter