Banoffee

Ret: Dessert

Del:

Forberedelsestid

25 Minutter

Samlet tid

1 time 25 Minutter

Antal personer

Ingredienser

  • 60 g mørk chokolade, indeholdende min. 50%, skåret i stykker

Kagebund

  • 60 g smør, skåret i stykker
  • 250 g Digistive

Flødeskum

  • 350 g piskefløde, godt afkølet, direkte fra køleskabet
  • 1 spsk flormelis
  • Karamelmasse
  • 450 g karamelsovs
  • 50 g piskefløde, godt afkølet, direkte fra køleskabet
  • 3 bananer, modne, skåret i 2 mm skiver

Sådan gør du

  1. Kom chokoladen i en ren og tør røreskål og hak 5 sek/hastighed 8. Overfør til en anden beholder og stil til side.

Kagebund

  1. Kom smørret i røreskålen og smelt 3 min/60°C/hastighed 0,5.
  2. Tilsæt kiks, hak 8-10 sek/hastighed 7. Overfør til en anden beholder og stil til side. Vask og tør røreskålen.

Flødeskum

  1. Sæt sommerfuglen på. Hæld piskefløde og flormelis i en ren og tør røreskål og pisk uden at indstille tiden hastighed 3 – indtil konsistensen af ​​flødeskum er opnået. Fjern sommerfuglen. Overfør til en anden beholder og stil til side.

Karamelmasse

  1. Kom karamelsovsen i røreskålen, tilsæt fløden, bland 15 sek/hastighed 3.
  2. Fordel ½ af kagebunden i 10 glas. Kom derefter ½ af Katoffeeblandingen, ½ af bananerne og ½ af flødeskummet på. Gentag trinene for de resterende ingredienser. Drys toppen med tidligere hakket chokolade. Stil de færdige desserter i køleskabet i 1 time eller indtil servering.

Noter

Andre opskrifter

  • Æble- Og pærer kage

    Forberedelsestid: 30 Minutter

    Samlet tid: 1 time 30 Minutter

  • Chokolade og karamel konfekt

    Forberedelsestid: 20 Minutter

    Samlet tid: 1 time 15 Minutter

  • 1-2-3 småkager

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 2 Timer