Forberedelsestid
10 Minutter
Samlet tid
30 Minutter
Antal personer
4 portioner
Ingredienser
- 2 Æbler med skræl
- 500 gr græskarkød uden skræl
- 2 spsk Sukker
- 2 spsk Citronsaft
- 1 tsk knust kardemomme
- 3 dl Vand
Sådan gør du
- Skær æblerne og græskarkødet i mindre stykker.
- Placer æbler, græskarkød, sukker, citron, kardemomme og vand i røreskålen og kog i 20 min/98 grader/hastighed 1. Med kogeindsatsen på røreskålens låg for at undgå sprøjt. Hvis det bulderkoger sæt temperaturen til 90 grader.
- Sæt kogeindsatsen så langt ned i røreskålen som du kan og si så meget væske fra som muligt.
- Blend resten i 20 sek/trin 7.
- Sæt mosen i køleskabet og lad den køle helt inden den servers til morgenens skyr eller græske yoghurt.
Noter