Æble- og græskarmos til morgenens yoghurt

Ret: Morgenmad

Del:

Forberedelsestid

10 Minutter

Samlet tid

30 Minutter

Antal personer

4 portioner

Ingredienser

  • 2 Æbler med skræl
  • 500 gr græskarkød uden skræl
  • 2 spsk Sukker
  • 2 spsk Citronsaft
  • 1 tsk knust kardemomme
  • 3 dl Vand

Sådan gør du

  1. Skær æblerne og græskarkødet i mindre stykker.
  2. Placer æbler, græskarkød, sukker, citron, kardemomme og vand i røreskålen og kog i 20 min/98 grader/hastighed 1. Med kogeindsatsen på røreskålens låg for at undgå sprøjt. Hvis det bulderkoger sæt temperaturen til 90 grader.
  3. Sæt kogeindsatsen så langt ned i røreskålen som du kan og si så meget væske fra som muligt.
  4. Blend resten i 20 sek/trin 7.
  5. Sæt mosen i køleskabet og lad den køle helt inden den servers til morgenens skyr eller græske yoghurt.

Noter

Andre opskrifter

  • Chai grød

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 1 Time 10 Minutter