Stuvede gulerødder

Ret: Tilbehør

Del:

Forberedelsestid

5 Minutter

Samlet tid

20 Minutter

Antal personer

4 Portioner

Ingredienser

  • 500 g gulerødder, skåret i ca 2 cm stykker
  • 60 g smør, skåret i stykker
  • 100 g mælk
  • ¼ – ¾ tsk salt
  • 5 – 10 g kartoffelmel eller majsstivelse
  • 150 g grønne ærter, frosne

Sådan gør du

  1. Læg gulerødder i røreskål og hak 3 sek/hastighed 5. Brug en spatel til at skrabe gulerødderne ned.
  2. Tilsæt smør, mælk og salt og kog 10 min/98°C/hastighed 1 omvendt rotation.
  3.  Tilsæt stivelse og ærter og kog 5 min/98°C/hastighed 1 omvendt rotation.
  4. Server lune gulerødder og ærter umiddelbart efter tilberedning som tillæg til hovedretter.

Noter

Andre opskrifter

  • Grøn Curry Pasta

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 15 Minutter

  • Skagensbrød

    Forberedelsestid: 30 Minutter

    Samlet tid: 12 Timer 40 Minutter

  • Rødvinssauce

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 1 Time