Sommer Bær

Ret: Dessert

Del:

Forberedelsestid

10 Minutter

Samlet tid

25 Minutter

Antal personer

4 Personer

Ingredienser

  • 450 gr Ferskner delt i 8 stykker
  • 250 gr Abrikoser delt i kvarte
  • 100 gr Hindbær
  • 1 stk kanel efter smag
  • 1-2 spsk Rørsukker
  • 300 gr vand
  • Is til servering, eller en anden type creme

Sådan gør du

  1. Start med et stykke bagepair på bordpladen (ca 38 cm * 45 cm). Placer frugten i midten af papiret og drys med kanel og sukker. Fold bagepapiret rundt om frugten så det er helt lukket til. Placer pakken med frugt i Varomafadet.
  2. Hæld vand i røreskålen, sæt Varomafadet på røreskålens låg og damp i 12-14 min/Varoma/Hastighed 1.
  3. Flyt forsigtigt frugten over på tallerkner eller skåle og server med is eller creme.

Noter

Al slags frugt kan bruges. Tiden på damp kan dog variere alt efter hvilke frugt der bruges. Mærk på frugten undervejs. Den skal være blød før den er færdig.

Andre opskrifter

  • Chokolade og karamel konfekt

    Forberedelsestid: 20 Minutter

    Samlet tid: 1 time 15 Minutter

  • 1-2-3 småkager

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 2 Timer

  • Muffins med rødebede og chokolade

    Forberedelsestid: 15 Minutter

    Samlet tid: 1 time 15 Minutter