Ribsgelé

Ret: Tilbehør

Del:

Forberedelsestid

5 Minutter

Samlet tid

45 Minutter

Antal personer

Ingredienser

  • 500 gr Ribssaft denne er lavet af 1 kg ribs (frosne bær kan bruges) samt 1 dl vand og 300 g sukker
  • 500 gr sukker

Sådan gør du

  1. Placer saft og sukker i røreskålen og kog 40 min/110 grader/hastighed 1
  2. Hæld massen på skoldede glas. Den er temmelig flydende men sætter sig efter en dag på køl.
  3. Hvis din gelé ikke stivner som ønsket kan man koge den op igen. Her kan eventuelt tilsættes Blå Melatin hvilket sikre at din gelé stivner. Indholdet er pektin i ribsene er afhængigt af hvor modne ribsene er når de plukkes.

Noter

Andre opskrifter

  • Remoulade

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 10 Minutter

  • Chili Marmelad

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 45 Minutter

  • Hurtig ketchup a la René

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 10 Minutter