Rejer i hvidløg

Del:

Forberedelsestid

5 Minutter

Samlet tid

25 Minutter

Antal personer

4 Personer

Ingredienser

  • 2 fed Hvidløg
  • 4 kviste Persille kun bladene
  • 1 stk chili
  • 40 g Olivenolie
  • 400 g Flåede tomater
  • 1 spsk Grøntsagsbouillon gerne hjemmelavet fra Min Kogebog
  • 150 g hvidvin
  • 1 spsk oregano
  • 1 tsk Salt
  • 700 g Store rejer renset, kun halen
  • 1 stk stk Citron skåret i både

Sådan gør du

  1. Kom hvidløg, persille og chili i røreskålen og hak 3 sek/hastighed 7. Skrab siderne på røreskålen ned.
  2. Tilsæt olie og svits 4 min/120 grader/hastighed 1.
  3. Tilsæt tomater, bouillon, vin, oregano og salt og kog 11 min/Varoma/hastighed 1.
  4. Sæt dampindsatsen i røreskålen og vej rejerne i den, herefter dampes rejerne i 5 min/varoma/hastighed 1.
  5. Benyt spatlen til at røre i rejerne for at sikre at de bliver jævnt tilberedt. Herefter dampes videre i 3-5 min/varoma/hastighed 1, eller indtil rejerne er klar.
  6. Server rejerne med saucen over med det samme. Tilbehør kan være som på billedet, ristet brød og citronskiver.

Noter

Andre opskrifter

  • Confiteret andelår

    Forberedelsestid: 25 Minutter

    Samlet tid: 20 Timer

  • Risotto med kylling

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 45 Minutter

  • Dampet kyllingespyd med ris og grøntsager

    Forberedelsestid: 25 Minutter

    Samlet tid: 1 Time 5 Minutter