Granatæble-Pære-Hyldeblomst Marmelade

Ret: Tilbehør

Del:

Forberedelsestid

10 Minutter

Samlet tid

25 Minutter

Antal personer

Ingredienser

  • 500 gr Granatæblekerner (fra ca. 3 granatæbler) med den saft, der løber fra
  • 200 gr pærer Skrællede og skåret i mindre stykker
  • 75 gr Hyldeblomstsaft ufortyndet
  • 200 gr Rørsukker
  • 1 spsk Citronsaft Afpasset efter syren i frugt og hyldeblomstsaft
  • 1 tsk Rød Melatin

Sådan gør du

  1. Granatæblekerner, pærestykker, hyldeblomstsaft, sukker og citronsaft hældes i røreskålen og snittes 5 sek. / trin 4.
  2. Koges 10 min. / 100 grader / trin 2.
  3. Skummes
  4. 1 tsk. Rød Melatin blandes med lidt sukker og hældes i.
  5. Koges 2 min. / 100 grader / trin 2.
  6. Skummes
  7. Hældes straks på skoldede og Atamonskyllede glas, lukkes med tæt låg, og glassene vendes på hovedet ca. 10 min.

Noter

Andre opskrifter

  • Skagensbrød

    Forberedelsestid: 30 Minutter

    Samlet tid: 12 Timer 40 Minutter

  • Rødvinssauce

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 1 Time

  • Ananas og Ingefær Marmelade

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 30 Minutter