Gazpacho

Ret: Forret, Suppe

Del:

Forberedelsestid

15 Minutter

Samlet tid

1 time 15 Minutter

Antal personer

4 Portioner

Ingredienser

  • 1000 gr tomater skåret i kvarte
  • 40 gr agurker skåret i mindre stykker
  • 30 gr løg
  • 50 gr rød peberfrugt skåret i mindre stykker
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 citron skrællet og skåret i kvarte
  • ½ tsk salt
  • 50 gr Olivenolie
  • 400 gr vand

Sådan gør du

  1. Placer tomater, agurker, løg, rød peberfrugt, hvidløg og citron i røreskålen og pureres i 2 min/hastighed 5-7-9 (hastigheden øges trinvis).
  2. Tilføj olivenolie, vand, salt og peber og rør i 10 sek/hastighed 5.
  3. Smag suppen til med salt og peber.
  4. Sæt suppen i køleskabet i mindst 1 time og server den kold med pynt.

Noter

Andre opskrifter

  • Muslinger i kokosmælk

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 35 Minutter

  • Blomkålssuppe

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 40 Minutter

  • Rejer i hvidløg

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 25 Minutter