Dampet Torsk med Sennepssauce

Ret: Hovedret

Del:

Forberedelsestid

10 Minutter

Samlet tid

40 Minutter

Antal personer

5

Ingredienser

  • 800 gr torsk valgfrit – krydderier til vandet til damp af torsken, lauerbærblade, peberkorn, citron,
  • hvidvin
  • 40 gr smør
  • 40 gr mel
  • 250 gr mælk
  • 250 gr fiskefond mælk kan bruges istedet for
  • ½ tsk salt
  • 2 knsps sort peber
  • 2 spsk fiskesennep

Sådan gør du

  1. Hæld 500 g vand i røreskålen og tilsæt eventuelt krydderier.
  2. Skær torsken i passende stykker og placer torsken i Varoma-bakken damp 20 min/120 grader/hastighed 0,5.
  3. Sæt torsken til side med et viskestykke over så den holder på varmen.
  4. Lav en Bechamelsauce efter opskriften på chippen, udskift dog 250 g mælk med fiskefond.
  5. Smag til med sennep og citron til sidst.

Noter

Andre opskrifter

  • Confiteret andelår

    Forberedelsestid: 25 Minutter

    Samlet tid: 20 Timer

  • Risotto med kylling

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 45 Minutter

  • Dampet kyllingespyd med ris og grøntsager

    Forberedelsestid: 25 Minutter

    Samlet tid: 1 Time 5 Minutter