Dampet Torsk med Kokos-Karry Sauce

Ret: Hovedret

Del:

Forberedelsestid

10 Minutter

Samlet tid

40 Minutter

Antal personer

4 Personer

Ingredienser

  • 1 stk Løg
  • 4 stk Små Gulerødder
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 dåse Kokosmælk eller hjemmelavet på Thermomix’en
  • 2 spsks Kokosolie
  • 2 tsk Karry
  • 1 dl Vand
  • 1 spsk Boullion gerne den fra bogen/chippen
  • Saften fra en halv Citron eller Lime
  • 400 -600 gr Torsk

Sådan gør du

  1. Kom løg, hvidløg, gulerødder, kokosolie og karry i røreskålen og hak i trin 5/ i 4 sek.
  2. Skrab siderne ned på skålen og svits derefter det hele på trin 1/ved 120 grader i 6 min.
  3. Tilsæt kokosmælk, bouillon og vand og kog trin 1/ved 110 grader i 18 min.
  4. Placer fisk og grøntsager i Varoma fadet og bakken (alt efter hvor meget fisk du har) og krydder med salt og peber. Når der er ca 8 – 10 min tilbage af tiden sættes Varoma fadet og
  5. bakken på røreskålens låg og dampes.
  6. Fisken arrangeres i et fad og saucen smages til med citron/lime og salt og peber og hældes over, pynt med forårsløg og friske krydderurter. Server med ris, kerner eller de blot de dampede grøntsager.

Noter

Andre opskrifter

  • Confiteret andelår

    Forberedelsestid: 25 Minutter

    Samlet tid: 20 Timer

  • Risotto med kylling

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 45 Minutter

  • Dampet kyllingespyd med ris og grøntsager

    Forberedelsestid: 25 Minutter

    Samlet tid: 1 Time 5 Minutter