Chokolademousse

Ret: Dessert

Del:

Forberedelsestid

20 Minutter

Samlet tid

3 Timer 20 Minutter

Antal personer

4 Personer

Ingredienser

  • 200 gr God Mørk Chokolade
  • 100 gr sukker
  • 100 gr fløde
  • 4 stk æg
  • 1 knsps Havsalt

Sådan gør du

  1. Pulveriser sukker i røreskålen 10 sek / Trin 10 – sæt til side.
  2. Hak den mørke chokolade i røreskålen 15 sek / Trin 8 – skrab siderne på røreskålen ned.
  3. Tilsæt sukker og fløde 4 minutter / 50 Grader / Trin 2.
  4. Del æggehvider og blommer. Tilsæt kun æggeblommerne og bland 15 sekunder / Trin 4. Sæt blandingen til side og rengør røreskålen.
  5. Sæt Sommerfuglen i røreskålen og pisk salt og æggehvider 5 min / Trin 3. Bland forsigtigt de piskede hvider med chokolade blandingen og afkøl i minimum tre timer.

Noter

Tilsæt eventuelt Rom eller Cointreau eller hakkede chokolade stykker til sidst.

Andre opskrifter

  • Chokolade og karamel konfekt

    Forberedelsestid: 20 Minutter

    Samlet tid: 1 time 15 Minutter

  • 1-2-3 småkager

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 2 Timer

  • Muffins med rødebede og chokolade

    Forberedelsestid: 15 Minutter

    Samlet tid: 1 time 15 Minutter