Chokolade og karamel konfekt

Ret: Dessert, Snack

Del:

Forberedelsestid

20 Minutter

Samlet tid

1 time 15 Minutter

Antal personer

14 stk

Ingredienser

Bund

  • 125 g Smør
  • 140 g Hvedemel
  • 140 g Brun Farin
  • 50 g kokos

Karamel fyld

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 3 spsk sirup eller ahorn
  • 30 g Smør

Chokoladeovertræk

  • 125 g Mørk Chokolade
  • 25 g Smør

Sådan gør du

Bund

  1. Placer smør, farin, kokos og mel i røreskålen og bland i 3 min/hastighed 6.
  2. Tryk dejen ud i en form ca. 20 x 20 cm og bag det 15 min på 175 grader.
  3. Tag det ud og lad det køle lidt

Karamel fyld

  1. Kom kondenseret mælk, sirup og salt i røreskålen og varm i 15 min/105 grader/hastighed 2.
  2. Hæld det over bunden og bag det 15 minutter på 175 grader.
  3. Sæt kagen i køleskabet indtil den er kold.

Chokoladeovertræk

  1. Placer chokoladen i røreskålen og smelt i ?/60 grader/hadtighed 3
  2. Hæld den varme chokolade over kagen og sæt den på køl.
  3. Når chokoladen har stået i køleskabet og er blevet stift, skær den ud i små stykker og server som konfekt ved juletid.

Noter

Du kan servere kagen som dessert sammen med is.

Server kagen som sødt til kaffen.

Andre opskrifter

  • Pebernødder

    Forberedelsestid: 30 Minutter

    Samlet tid: 45 Minutter

  • Hot dogs

    Forberedelsestid: 30 Minutter

    Samlet tid: 1 Time 40 Minutter

  • English Muffins

    Forberedelsestid: 20 Minutter

    Samlet tid: 1 Time 45 Minutter