Quinoasalat med kylling

Del:

Forberedelsestid

15 Minutter

Samlet tid

35 Minutter

Antal personer

4 Personer

Ingredienser

  • 1000 gr vand
  • 200 gr quinoa hvid eller rød
  • 250 gr Broccoli i buketter
  • 400 gr kylling

Hasselnøddedressing

  • 2 tsk Dijonsennep
  • 2 tsk Hvidvinseddike
  • 2 tsk honning
  • 60 gr hasselnøddeolie eller ekstra jomfru olivenolie

Pynt

  • 1 rød peber skåret i strimler
  • 125 gr Blåbær friske
  • 120 gr feta
  • 10-20 mynteblade
  • 3 æg skåret i kvarte (valgfrit)

Sådan gør du

Hasselnøddedressing

  1. Tilberedning 1. For at lave hasselnøddedressing kommes alle ingredienserne i røreskålen, min 20 sek/hastighed 5. Skrab siderne med spartlen og gentag. 2. Kom dressingen i en skål og sæt til side. Rengør og tør røreskålen.

Quinoasalat

  1. Kom vand i røreskålen.
  2. Kom quinoa i kogeindsatsen og sæt den i røreskålen.
  3. Kom broccoli i Varomafadet og kyllingen i Varomabakken.
  4. Sæt Varomaen på rørskålens låg. Kog 14 min/Varoma/hastighed 2.
  5. Vend kylling og broccoli og kog yderligere 10 min/Varoma/hastighed 2 eller ind til det hele er færdigt.
  6. Fordel quinoaen på tallerknerne og stænk med halvdelen af dressingen.
  7. Riv kyllingen i strimler med fingrene.
  8. Kom kylling, broccoli, blåbær, feta, æg (valgfrit) og mynte ovenpå quinoaen og stænk resten af dressingen på.
  9. Server straks eller sæt i køleskabet.

Noter

Andre opskrifter

  • Skagensbrød

    Forberedelsestid: 30 Minutter

    Samlet tid: 12 Timer 40 Minutter

  • Confiteret andelår

    Forberedelsestid: 25 Minutter

    Samlet tid: 20 Timer

  • Rødvinssauce

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 1 Time