English Muffins
English Muffins
English Muffins bliver lækre og sprøde på begge sider, da de bages på en pande, mens de er bløde i midten.
Man kan meget let dele den i to ved, at man prikker med en gaffel rundt i kanten, hvorefter de nemt brækkes fra hinanden.
Spis den som en dejlig morgenbolle, med smør og hjemmelavet marmelade eller Lemon Curd.
Udskriv
Pin
Rate
Add to Collection
Ingredienser
- 300 g Mælk
- 7 g Gær
- 1,5 tsk Salt
- 25 g Sukker
- 450 g Hvedemel
- 50 g Smør
- 20 g polenta
- 1 knivspids Salt
Sådan gør du
- Placer mælk, gær, sukker, salt og smør i røreskålen. Varm i 5 min/37 grader/hastighed 2.
- Tilføj mel og polenta og rør i 20 sek/hastighed 3
- Ælt i 4 min/dejfunktion, hvis dejen er en smule klæbrig kan du tilføje lidt mere mel .
- Placér dejen i en let smurt skål og dæk skålen med et rent viskestykke. Lad dejen hæve i ca. 30 til 45 minutter eller indtil dobbelt størrelse.
- Hæld dejen ud på et let melet bord. Form til en lang rulle på cirka 1,5 cm i diameter. Drys med polenta og skær dem ud som små scones.
- Læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve i 1 time.
- Bag bollerne på en pande ved middel varme i ca 10-15 minutter på hver side. Hvis der er tvivl om de har fået nok, så kan de bages færdigt i ovnen ved 180 grader i 5-8 minutter.
Noter
Tip:
- Man kan sagtens lade English Muffins hæve natten over i køleskabet. Så er det dejlig nemt at bage dem på panden om morgenen.
- Bollerne kan bruges hvis du vil lave Egg Benedict eller til Egg Florentine.
- Man kan sagtens lade English Muffins hæve natten over i køleskabet. Så er det dejlig nemt at bage dem på panden om morgenen.
- Bollerne kan bruges hvis du vil lave Egg Benedict eller til Egg Florentine.