Tomatsuppe med dampet fisk og saltet ymer

Ret: Forret, Suppe

Del:

Forberedelsestid

10 Minutter

Samlet tid

40 Minutter

Antal personer

6 personer

Ingredienser

Suppe

  • 1 stk rød peberfrugt
  • 1 stk Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 20-25 stk cherry tomater Eller 2 dåser cherrytomater
  • 1 dl hønsebouillon
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 dl Vand
  • 1 håndfuld Frisk Basilikum
  • 1 spsk Sukker
  • Salt og Peber

Fisk

  • 300 gr Torsk Med skind – uden ben
  • Sukker og Salt
  • Oregano eller Rosmarin til dampning

Saltet ymer

  • 1 dl ymer
  • 1 tsk Salt
  • sort peber

Sådan gør du

Suppe

  1. Pil og halvér løget og hvidløgsfeddene. Rens og halvér peberfrugten.
  2. Kør løg, hvidløg og peberfrugt 3 sek / trin 10.
  3. Tilsæt 2 spsk. olivenolie, tomatpure, sukker og salt og kør 6 min / 100 grader / trin 2. Tilsæt tomaterne og bouillonen og kør videre i 20 min.
  4. Tilsæt urter og evt. piskefløde og blend suppen 1 min / trin 10.

Fisk

  1. Krydr fiskestykkerne med ganske lidt sukker og salt på kødsiden og stil til siden.
  2. Kom krydderurter og fiskestykker på varomaristen og lad dem dampe med de sidste 8-12 min alt efter tykkelse.
  3. Træk skindet af stykkerne og krydr med salt og peber.

Saltet ymer

Krydr ymeren med salt og peber.

Noter

Andre opskrifter

  • Muslinger i kokosmælk

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 35 Minutter

  • Blomkålssuppe

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 40 Minutter

  • Rejer i hvidløg

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 25 Minutter