Squash og ærtesuppe med mynteblade

Ret: Suppe

Del:

Forberedelsestid

10 Minutter

Samlet tid

30 Minutter

Antal personer

4 Personer

Ingredienser

  • Løg , pillet og skåret i kvarte
  • 2 strimler bacon , skåret i mindre stykker
  • 2 spsk Olivenolie
  • 500 gr squash , skåret i mindre stykker
  • 350 gr Ærter frosne
  • 2 fed Hvidløg
  • 600 gr hønsefond , eller frøntsagsfond
  • 6-12 mynteblade
  • Yoghurt natural eller cremefraiche Valgfrit

Sådan gør du

  1. Kom løg og bacon i røreskålen og hak 3 sek/hastighed 5.
  2. Skrab siderne med spartlen.
  3. Tilføj olivenolie og svits i 3 min./100 grader/knive omvendt/hastighed 1.
  4. Kom squash, ærter, hvidløg og fond i røreskålen og kog i 15-18 min/100 grader/hastighed 1, eller indtil squash og hvidløg er møre.
  5. Tilføj mynte og blend 45 sek./hastighed 8 – øg langsomt hastigheden fra 1 til 8.
  6. Server suppen i skåle pyntet med lidt youghurt og mynteblade.

Noter

Andre opskrifter

  • Blomkålssuppe

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 40 Minutter

  • Gazpacho

    Forberedelsestid: 15 Minutter

    Samlet tid: 1 time 15 Minutter

  • Gazpacho med løvstikkeolie

    Forberedelsestid: 35 Minutter

    Samlet tid: 1 Time 35 Minutter