Nougat

Del:

Forberedelsestid

10 Minutter

Samlet tid

30 Minutter

Antal personer

Ingredienser

  • 40 gr sukker
  • 50 gr Hasselnødder
  • 50 gr Mørk Chokolade
  • 50 gr Lys Chokolade

Sådan gør du

  • Rist hasselnødderne i ovnen på 180 grader i 15 minutter og gnid derefter skallerne af.
  • Hæld sukker i røreskålen 10 sek/hastighed 10.
  • Tilsæt hassselnødderne 40 sek/hastighed 10 og sæt til side.
  • Hak chokoladen i grove tern og placer det i røreskålen – hak igen 6 sek/hastighed 8.
  • Smelt chokoladen 2 min/50 grader/hastighed 0,5.
  • Tilsæt nødder og sukker 1 min/hastighed 5/modsat rotation.
  • Hæld massen i en form og sæt i køleskabet til afkøling.

Noter

Andre opskrifter

  • Remoulade

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 10 Minutter

  • Chili Marmelad

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 45 Minutter

  • Hurtig ketchup a la René

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 10 Minutter