Dampede foreller

Ret: Hovedret

Del:

Forberedelsestid

10 Minutter

Samlet tid

30 Minutter

Antal personer

2

Ingredienser

  • 2 ferske foreller eller anden hel fersk fisk
  • blandede krydderurter efter smag
  • Salt og Peber efter smag
  • Olie
  • 1000 gr vand

Sådan gør du

  1. Fyld fisken med krydderurter og salt & peber.
  2. Dryp med lidt god olie.
  3. Hæld vand i røreskålen damp 20 – 24 min/ VAROMA/hastighed røre.
  4. Server varm med tilbehør.

Noter

Andre opskrifter

  • Confiteret andelår

    Forberedelsestid: 25 Minutter

    Samlet tid: 20 Timer

  • Risotto med kylling

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 45 Minutter

  • Dampet kyllingespyd med ris og grøntsager

    Forberedelsestid: 25 Minutter

    Samlet tid: 1 Time 5 Minutter