Description
VS100 vakuumpakkeren er en lille kompakt enhed, der letter arbejdet i køkkenet og giver dig mulighed for at nyde friskheden af produkter i længere tid, samt tilberede endnu mere velsmagende retter. Perfekt til sous-vide madlavning, madopbevaring eller marinering af kød.
VS100 Vakuumpakkeren giver dig mulighed for at:
Vakuumpakke ingredienser og sous-vide dem i din Thermomix®. Denne metode består i at tilberede maden i en forseglet pose, i et vandbad ved den rigtige temperatur. Sous-vide bruges ofte af kokke, på grund af den smag, som denne metode kan frigive og samtidig bevare næringsværdierne.
Marinering. VS100 har en marineringsfunktion, der giver dig mulighed for at tilberede saftigt og smagfuldt kød på kort tid. Marinaden forbliver i posen hvor den trænger dybt ind i kødet. Takket være den cykliske udsugning af luft bliver marinaden tilbage i posen.
Forlæng friskheden af dine råvarer. Vakuumpakket mad kan holde sig frisk op til 7 gange længere. Desuden udskiller vakuumpakkede produkter ikke lugt til andet i køleskabet.
Vakuumering beskytter produkterne mod frostskader i fryseren.
Opbevare færdiglavede måltider til turen, på arbejde eller bare for de næste par dage for at spare tid og penge.