Skip to main content
Rødkål

Rødkål

Rødkål

Ingredienser

  • 500 gr Rødkål
  • 60 gr Valnødder
  • ½ dl solbærsaft
  • 1 spsk Smør
  • 1 spsk Æbleeddike ell. rødvinseddike
  • 1 spsk Rørsukker eller brun farin
  • Salt og Peber
  • 1 tsk Æblemost hele nelliker kan også bruges og blendes i thermomix i 20 sek inden man går i gang
  • 1 tsk Kanel
  • 1 tsk allehånde, stødt

Sådan gør du

  • Del rødkålen i store stykker og placer den i røreskålen, hak 15-20 sek/hastighed 5. Eller indtil rødkålen har den ønsket størrelse.
  • Tilsæt smør 5 min/90 grader/hastighed 2, omvendt rotation.
  • Tilsæt valnødder, krydderier, saftevand, sukker og eddike 25 min/80 grader/hastighed 1, omvendt rotation.
  • Smages til med salt og peber.
  • Lad gerne rødkålen stå et døgn i køleskabet inden den spises. Dette gør at smagen bliver mere intens.
Del dette:
X