Koldskål med ymer, citron og blåbær
Ingredienser
Koldskål
- 70 gr Sukker
- ½ vaniljestang
- 1½ dl Creme Fraiche 18%
- 5 dl ymer
- 1 Citron skal og saft
- 1 l kærnemælk
Til servering
- 125 gr Blåbær
- 1 pose kammerjunkere
Sådan gør du
- Placer sukker og vaniljestang i røreskålen og blend i 20 sek/trin10.
- Tilføj cremefraiche, ymer, citronsaft, friskrevet citronskal og rør i 30 sek/trin 5.
- Tilføj kærnemælk og rør i 30 sek/trin 3.
- Anret koldskålen i skåle eller dybe tallerkener. Server med blåbær og hjemmelavet kammerjunkere.
Noter
TIP: Hvis du har god tid, så sæt koldskålen på køl i 1 time inden servering, så den bliver helt kold.