Kransekage
Ingredienser
Kransekage
- 500 gr Marcipan
- 125 gr Flormelis
- 1,5 stk Æggehvide
Glasur
- 1 stk Æggehvide
- 150 gr Sukker
- 4-5 dråber Citronsaft eller 0,5 tsk hvid balsamico
Sådan gør du
Kransekage
- Placer alle ingredienser i røreskålen og ælt 4 min/dej funktion
- Dejen pakkes ind i film og lægges på køl 3-4 timer, eller natten over.
- Dejen trilles til pølser, med 4 centimeters mellemrum mellem pølserne.
- Bages ved 200 g i ca. 10 minutter, på bagepapir og 2 bradepander (for at forhindre for meget undervarme)
Glasur
- Hæld sukker i røreskålen, og mal i 20 sek/hastighed 10.
- Tilsæt æggehvide og citronsaft, og bland i 10 sek/hastighed 6.