Sommer Bær
Ingredienser
- 450 gr Ferskner delt i 8 stykker
- 250 gr Abrikoser delt i kvarte
- 100 gr Hindbær
- 1 stk kanel efter smag
- 1-2 spsk Rørsukker
- 300 gr vand
- Is til servering, eller en anden type creme
Sådan gør du
- Start med et stykke bagepair på bordpladen (ca 38 cm * 45 cm). Placer frugten i midten af papiret og drys med kanel og sukker. Fold bagepapiret rundt om frugten så det er helt lukket til. Placer pakken med frugt i Varomafadet.
- Hæld vand i røreskålen, sæt Varomafadet på røreskålens låg og damp i 12-14 min/Varoma/Hastighed 1.
- Flyt forsigtigt frugten over på tallerkner eller skåle og server med is eller creme.
Noter
Al slags frugt kan bruges. Tiden på damp kan dog variere alt efter hvilke frugt der bruges. Mærk på frugten undervejs. Den skal være blød før den er færdig.