Veganer mayonnaise – smager næsten af kogte æg
Veganer mayonnaise – smager næsten af kogte æg
- Indsendt af Magnus Sonne
Udskriv
Pin
Add to Collection
Ingredienser
- 150 gr Butter Beans Udblødte, Smuttede
- 1-2 tsk Dijonsennep
- 1 fed Hvidløg lille
- Olivenolie god og mild
- Salt og evt. Citronsaft
Sådan gør du
- Bring 1 l. vand i kog 8 min / 100 grader / trin 1
- Tilsæt de smuttede bønner og kog dem helt møre (30 min. +-)
- Sigt bønnerne igennem varomaristen. Lad bønnerne køle lidt ned
- Blend de varme, udkogte bønner til en helt glat puré med sennep og hvidløg 3 min / trin 10. Tilsæt olivenolien i en tynd stråle til ønsket smag og konsistens. Skrab løbende cremen ned af siderne. Smag til med salt og evt. citronsaft.
- TIP: prøv også at blende friske urter i cremen. Særligt estragon smager godt.
Noter
Avocadosandwich 2 stk. 4 tynde skiver rugbrød 1 avocado 1 tomat 4 spsk. veganermayo ½ rødløg 1 bakke karse eller et bundt brøndkarse Rist rugbrødet sprødt og lad det køle ned. Smør skiverne med veganermayo. Kom skiver af avocado, tomat og rødløg i. Husk at krydre med salt og sort peber. Fordel masser af karse og kom ’låg’ på.