Tomatsuppe med dampet fisk og saltet ymer
Ingredienser
Suppe
- 1 stk rød peberfrugt
- 1 stk Løg
- 2 fed Hvidløg
- 20-25 stk cherry tomater Eller 2 dåser cherrytomater
- 1 dl hønsebouillon
- 1 spsk tomatpuré
- 1 dl Vand
- 1 håndfuld Frisk Basilikum
- 1 spsk Sukker
- Salt og Peber
Fisk
- 300 gr Torsk Med skind - uden ben
- Sukker og Salt
- Oregano eller Rosmarin til dampning
Saltet ymer
- 1 dl ymer
- 1 tsk Salt
- sort peber
Sådan gør du
Suppe
- Pil og halvér løget og hvidløgsfeddene. Rens og halvér peberfrugten.
- Kør løg, hvidløg og peberfrugt 3 sek / trin 10.
- Tilsæt 2 spsk. olivenolie, tomatpure, sukker og salt og kør 6 min / 100 grader / trin 2. Tilsæt tomaterne og bouillonen og kør videre i 20 min.
- Tilsæt urter og evt. piskefløde og blend suppen 1 min / trin 10.
Fisk
- Krydr fiskestykkerne med ganske lidt sukker og salt på kødsiden og stil til siden.
- Kom krydderurter og fiskestykker på varomaristen og lad dem dampe med de sidste 8-12 min alt efter tykkelse.
- Træk skindet af stykkerne og krydr med salt og peber.
Saltet ymer
- Krydr ymeren med salt og peber.