Squash og ærtesuppe med mynteblade
Ingredienser
- Løg , pillet og skåret i kvarte
- 2 strimler bacon , skåret i mindre stykker
- 2 spsk Olivenolie
- 500 gr squash , skåret i mindre stykker
- 350 gr Ærter frosne
- 2 fed Hvidløg
- 600 gr hønsefond , eller frøntsagsfond
- 6-12 mynteblade
- Yoghurt natural eller cremefraiche Valgfrit
Sådan gør du
- Kom løg og bacon i røreskålen og hak 3 sek/hastighed 5.
- Skrab siderne med spartlen.
- Tilføj olivenolie og svits i 3 min./100 grader/knive omvendt/hastighed 1.
- Kom squash, ærter, hvidløg og fond i røreskålen og kog i 15-18 min/100 grader/hastighed 1, eller indtil squash og hvidløg er møre.
- Tilføj mynte og blend 45 sek./hastighed 8 – øg langsomt hastigheden fra 1 til 8.
- Server suppen i skåle pyntet med lidt youghurt og mynteblade.