Granatæble-Pære-Hyldeblomst Marmelade
Ingredienser
- 500 gr Granatæblekerner (fra ca. 3 granatæbler) med den saft, der løber fra
- 200 gr pærer Skrællede og skåret i mindre stykker
- 75 gr Hyldeblomstsaft ufortyndet
- 200 gr Rørsukker
- 1 spsk Citronsaft Afpasset efter syren i frugt og hyldeblomstsaft
- 1 tsk Rød Melatin
Sådan gør du
- Granatæblekerner, pærestykker, hyldeblomstsaft, sukker og citronsaft hældes i røreskålen og snittes 5 sek. / trin 4.
- Koges 10 min. / 100 grader / trin 2.
- Skummes
- 1 tsk. Rød Melatin blandes med lidt sukker og hældes i.
- Koges 2 min. / 100 grader / trin 2.
- Skummes
- Hældes straks på skoldede og Atamonskyllede glas, lukkes med tæt låg, og glassene vendes på hovedet ca. 10 min.