Dampet Torsk med Sennepssauce
Ingredienser
- 800 gr torsk valgfrit – krydderier til vandet til damp af torsken, lauerbærblade, peberkorn, citron,
- hvidvin
- 40 gr smør
- 40 gr mel
- 250 gr mælk
- 250 gr fiskefond mælk kan bruges istedet for
- ½ tsk salt
- 2 knsps sort peber
- 2 spsk fiskesennep
Sådan gør du
- Hæld 500 g vand i røreskålen og tilsæt eventuelt krydderier.
- Skær torsken i passende stykker og placer torsken i Varoma-bakken damp 20 min/120 grader/hastighed 0,5.
- Sæt torsken til side med et viskestykke over så den holder på varmen.
- Lav en Bechamelsauce efter opskriften på chippen, udskift dog 250 g mælk med fiskefond.
- Smag til med sennep og citron til sidst.