Dampet Torsk med Kokos-Karry Sauce
Ingredienser
- 1 stk Løg
- 4 stk Små Gulerødder
- 1 fed Hvidløg
- 1 dåse Kokosmælk eller hjemmelavet på Thermomix’en
- 2 spsks Kokosolie
- 2 tsk Karry
- 1 dl Vand
- 1 spsk Boullion gerne den fra bogen/chippen
- Saften fra en halv Citron eller Lime
- 400 -600 gr Torsk
Sådan gør du
- Kom løg, hvidløg, gulerødder, kokosolie og karry i røreskålen og hak i trin 5/ i 4 sek.
- Skrab siderne ned på skålen og svits derefter det hele på trin 1/ved 120 grader i 6 min.
- Tilsæt kokosmælk, bouillon og vand og kog trin 1/ved 110 grader i 18 min.
- Placer fisk og grøntsager i Varoma fadet og bakken (alt efter hvor meget fisk du har) og krydder med salt og peber. Når der er ca 8 – 10 min tilbage af tiden sættes Varoma fadet og bakken på røreskålens låg og dampes.
- Fisken arrangeres i et fad og saucen smages til med citron/lime og salt og peber og hældes over, pynt med forårsløg og friske krydderurter. Server med ris, kerner eller de blot de dampede grøntsager.