Chili Marmelade
Ingredienser
- 700 gr Rød Peber eller Snack Peber stilk samt frø fjernes og de skæres i kvarte
- 190 gr sukker
- 100 gr Hvidvinseddike
- 50 gr vand
- 4 stk Chiliflager tørrede
Sådan gør du
- Placer de røde peber i røreskålen og hak 7 sek / Trin 4.
- Skrab siderne ned på røreskålen. Tilsæt sukker, hvidvinseddike, vand og chili kog 35 min / VAROMA / Trin omrøring med omvendt knivretning. Udskift målebægeret med kogeindsatsen. Hæld marmeladen på et skoldet glas og sæt i køleskabet.
Noter
Hvis du tilsætter 75 gram ekstra vand bliver konsistensen mere flydende og kan istedet for marmelade anvendes som chilisauce. Denne ‘marmelade’ er fantastisk til kød, fjerkræ, fisk, brød osv.