Chia knækbrød – glutenfrie
Ingredienser
- 100 gr chiafrø
- 2 dl koldt vand
- 100 gr Sesamfrø
- 100 gr Mandler
- 100 gr græskarkerner
- 150 gr Solsikkekerner
- 1 tsk bagepulver
- 1 Æg
- ½ tsk Salt
- 50 gr hørfrø
Sådan gør du
- Chiafrø vejes af og hældes i en skål sammen med 2 dl koldt vand i 10 min så det danner en "gele".
- I mellemtiden vejes sesamfrø, solsikkekerner, græskarkerner og mandler i røreskålen og hakkes i 5 sek/hastighed 5. Forlæng tiden hvis du ønsker en en konsistens som mel med lidt grovere stykker.
- Tilføj chiablanding, bagepulver, æg, salt og hørfrø. Alt røres sammen i 10 sek/hastighed 4/omvendt knive
- Læg det ud på et stykke bagepapir på bradepanden, i et tyndt lag. (Brug en kagerulle til at rulle dejen ud mellen 2 stykker bagepapir) Skær det forsigtigt i passende stykker men en pizzaskærer. Bages ved 180 grader i ca. 45 eller indtil de har taget farve og er sprøde. Åben ovnen engang imellem og hold øje med dem.....