Dampet torsk med gullerods puré, konfiterede svampe, dampede grøntsager og maltjord
Dampet torsk med gullerods puré, konfiterede svampe, dampede grøntsager og maltjord
Udskriv Pin Add to CollectionIngredienser
Maltjord
- 250 g Smør
- 200 g Hvedemel
- 200 g brændt maltmel
- 25 g Sukker
Konfiterede svampe
- 2-300 g svampe fx. bøgehatte, mini kejserhatte eller enoki
- 1,5 l neutral olie
- 1 stk skalotteløg
- 1 stk øko citron skal og saft
- 2-3 kviste timian
- 2 tsk Salt
- 300 g Gulerødder
- 200 g Søde kartofler
- 150 g brunet smør
- 100 g kold smør
- salt og æbleeddike efter smag
- 100 g Vand
- 200 g Smør
- 1 tsk Æbleeddike
- 1 tsk Salt
Grøntsager
- 600 g spæde grøntsager kan fx. være mini squash, små gulerødder, mini fennikel
Dampet fisk
- 600 g hvid fisk kan fx. være lange eller torsk
Sådan gør du
Maltjord
- Saml alle ingredienser i røreskålen 20 sek/hastighed 4. Æltes sammen i hånden. Rul dejen ud på en silikonemåtte eller et stykke bagepapir. Bages i 20-25 min. ved 175 gr. varmluft. Afkøles helt, gerne på frys, inden den blendes ved hastighed 10 i 4 sekunder.
Konfiterede svampe
- Alle ingredienser placeres i kogeindsatsen, som efterfølgende sættes ned i rørerskålen. Tilsæt neutral olie indtil svampene er dækket. Konfiter 30 min/80 grader/hastighed 1.