Rejer i hvidløg
Ingredienser
- 2 fed Hvidløg
- 4 kviste Persille kun bladene
- 1 stk chili
- 40 g Olivenolie
- 400 g Flåede tomater
- 1 spsk Grøntsagsbouillon gerne hjemmelavet fra Min Kogebog
- 150 g hvidvin
- 1 spsk oregano
- 1 tsk Salt
- 700 g Store rejer renset, kun halen
- 1 stk stk Citron skåret i både
Sådan gør du
- Kom hvidløg, persille og chili i røreskålen og hak 3 sek/hastighed 7. Skrab siderne på røreskålen ned.
- Tilsæt olie og svits 4 min/120 grader/hastighed 1.
- Tilsæt tomater, bouillon, vin, oregano og salt og kog 11 min/Varoma/hastighed 1.
- Sæt dampindsatsen i røreskålen og vej rejerne i den, herefter dampes rejerne i 5 min/varoma/hastighed 1.
- Benyt spatlen til at røre i rejerne for at sikre at de bliver jævnt tilberedt. Herefter dampes videre i 3-5 min/varoma/hastighed 1, eller indtil rejerne er klar.
- Server rejerne med saucen over med det samme. Tilbehør kan være som på billedet, ristet brød og citronskiver.