Skip to main content

Gullash med farlige kartoffelspøgelser

Gullash med farlige kartoffelspøgelser

Udskriv Pin Add to Collection
Ret: Hovedret
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 1 minute
Samlet tid: 11 minutter
Antal: 6 personer

Ingredienser

Kartoffelmos

  • 900 g kartofler skåret i 1,5 cm tern
  • 340 g Mælk
  • 1 teske Fint Havsalt
  • 30 g blødt smør

Kød stuvning

  • 850 g oksekød skåret i strimler
  • 30 g Worchestershire sauce
  • 0,25 teske nellike knust, valgfrit
  • 1 teske Fint Havsalt
  • 1 teske Peber
  • 110 g Løg skåret i kvarte
  • 2 fed Hvidløg
  • 30 g Olivenolie
  • 80 g Gulerødder skåret i 1 cm stykker
  • 80 g selleri skåret i 1 cm stykker
  • 80 g pastinak skåret i 1 cm stykker
  • 2 spiseske Mel
  • 3 spiseske tomatpuré
  • 1 stk boullionterning af okse
  • 350 g Vand
  • 110 g champinoner skåret i kvarte
  • 110 g Ærter frosne, + 12 til spøgelsesøjne
  • 110 g Majs frosne

Sådan gør du

Kartoffelmos

  • Sæt sommerfuglen i røreskålen. Tilsæt kartofler, mælk og en tske salt og kog i 30 minutter / 90ºC / hastighed 1
  • Tilføj smør og rør 30 sekunder / hastighed 3. Hæld over i en skål og hold den varm. Rengør røreskålen.

Gullash

  • Placer en skål på røreskålens låg og vej kødet. Tilsæt Worchestershire sauce , nelliker, 1 tske salt og peber. Rør sammen og sæt tilside.
  • Hæld løg, hvidløg og olivenolie i røreskålen hak 3 sekunder / hastighed 5. Skrap siderne ned ved hjælp af spatlen. Sauter 2 minutter / 120ºC / hastighed 1
  • Tilføj kød, gulerødder, selleri, pastinak og tilbered 3 minutter / 100ºC / hastighed 1, med omvendt knivrotation
  • Tilføj mel, tomatpure, bouillontern og vand, tilbered 30 minutter / 100ºC / hastighed røreske, med omvendt knivrotation
  • Tilsæt ærter, majs og champignonger og tilbered videre 20 minutter / 100ºC / hastighed røreske, med omvendt knivrotation, indtil kødet er mørt.
  • Anret som vist på billedet ved at komme kartoffelmosen i en sprøjtepose.
Del dette:
X