Citrus Margarita
Ingredienser
- 130 g Tequila
- 60 g Cointreau
- 1 stk Citron skal og kerner fjernet
- 1 stk Lime skal og kerner fjernet
- 1 stk Appelsin skal og kerner fjernet
- 1-2 spsk Sukkersirup se tips
- 500 g Isterninger
- 4 spsk Salt til pynt på 6 glas
Sådan gør du
- Pynt toppen af glassene ved at dyppe kanten i lidt vand og herefter i saltet. Sæt til side.
- Kom alle ingredienserne, undtagen isterningerne, i røreskålen og blend 15 sek/hastighed 6.
- Tilsæt isterningerne og blend 1min/hastighed 10. Hæld Margarita'en i de forberedte glas og server med det samme.
Noter
Sukker sirup:
Kom 250 g vand og 230 g sukker i røreskålen og kog i 5 min/hastighed 1 ved 100 grader.
Hæld sirupen i en lufttæt beholder og køl ned i mindst 15 min inden den bruges. Er der sirup tilovers kan den gemmes i køleskabet til andre cocktails eller desserter.