Cæsar salat dressing
Ingredienser
- 40 g Parmesan i mindre stykker (ca 3 cm)
- 1 fed Hvidløg
- 80 g Vindruekerneolie
- 50 g Mayonnaise evt hjemmelavet, se opskrift i Min Kogebog
- 3 stk Ansjosfilet i Olie skåret i mindre stykker
- 20 g Citronsaft
- 2 tsk Dijon sennep
Sådan gør du
- Kom parmesan i røreskålen og riv 10 sek/hastighed 9. Hæld i en skål og sæt til side.
- Kom hvidløg i røreskålen og hak 3 sek/hastighed 7. Skrab siderne ned på røreskålen.
- Sæt en lille kande på røreskålens låg og vej vindruekerneolien i denne, sæt til side.
- Sæt piske indsatsen på kniven og tilføj ansjoser, mayonnaise, citronsaft, dijon sennep og den revne parmesan og pisk i 1 min/hastighed 4.
- Behold piskeindsatsen på kniven og bland i 2 min/hastighed 4. Hæld forsigtigt olien på røreskålens låg med målebægeret i låget og lad olien dryppe ned i røreskålen.
- Brug dressingen med det samme eller hæld den i en lufttæt beholder og sæt på køl indtil brug.
Noter
Har dressingen stået mere end et par timer på køl kan den let piskes op igen. Sæt piskeindsatsen på kniven og pisk 1 min/hastighed 4.