Muslinger i kokosmælk

Ret: Forret

Del:

Forberedelsestid

10 Minutter

Samlet tid

35 Minutter

Antal personer

4 Personer

Ingredienser

  • 2000 g muslinger
  • 5 fed Hvidløg
  • 4 cm Ingefær skrællet
  • 2-3 rød chili lang, kerner fjernet hvis ønsket
  • 30 g sesamolie koldpresset, lys eller mørk
  • 2 citrongræs frisk, kun den hvide del
  • 800 g Kokosmælk dåse
  • 40 g limesaft cirka 2 lime
  • 1/4 tsk Havsalt efter smag
  • 1/4 tsk sort peber
  • 6 kviste koriander frisk, kun bladene, hakkede
  • 5 forårsløg renset og skåret i strimler

Sådan gør du

  1. Placer Varoma-fad på røreskålens låg og vej muslinger i den og sæt den til side.
  2. Placer hvidløg, ingefær og chili i røreskålen og hak i 3 sek/hastighed 7. Skrab siderne i røreskålen med spatlen.
  3. Hæld sesamolie i røreskålen og sauter i 2 min/120°C/hastighed 1.
  4. Tilføj citrongræs, kokosmælk, lime juice, salt og peber i røreskålen. Placer Varoma med muslingerne på røreskålens låg og kog i 16-18 min/Varoma/hastighed 1, eller indtil muslingerne er færdige.
  5. Placer de kogte muslinger i et serveringsfad, pynt med hakkede koriander og forårsløg. Kom kokossauce over muslingerne og fjern forsigtigt citrongræs før servering.

Noter

Andre opskrifter

  • Rejer i hvidløg

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 25 Minutter

  • Vietnamesisk pho

    Forberedelsestid: 30 Minutter

    Samlet tid: 31 Minutter

  • Fjerkræsboller i asiatisk sauce toppet med porre, chili og ristet sesam

    Forberedelsestid: 25 Minutter

    Samlet tid: 55 Minutter