Blomkålssuppe

Ret: Suppe

Del:

Forberedelsestid

10 Minutter

Samlet tid

40 Minutter

Antal personer

6 personer

Ingredienser

  • 60 gram Parmesan delt i mindre stykker
  • 1 Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 20 gram Olivenolie
  • 600 g Blomkål hakket groft
  • 100 gram Kartoffel skrællet og skåret i tern
  • 700 g Vand
  • 2 tsk Bouillon gerne hjemmelavet (Min Kogebog)
  • Salt og Peber efter smag
    1/2 Citron skallen herfra revet fint, derfor helst usprøjtet

Sådan gør du

  1. Hak parmesanosten i 10 sek/hastighed 10. Sæt tilside.
  2. Uden at rengøre skålen hakkes løg og hvidløg 6 sek/hastighed 4.
  3. Tilsæt olie og svits i 6 min/120 grader/hastighed 1.
  4. Tilsæt blomkål, kartofler, vand og bouillon, kog i 24 min/100 Grader /hastighed 1.
  5. Tilsæt parmesan og blend suppen 1 min/hastighed 8.
  6. Smag suppen til med salt og peber og tilsæt den fintrevet citronskal, bland 10 sek/hastighed 4.

Noter

Andre opskrifter

  • Gazpacho

    Forberedelsestid: 15 Minutter

    Samlet tid: 1 time 15 Minutter

  • Gazpacho med løvstikkeolie

    Forberedelsestid: 35 Minutter

    Samlet tid: 1 Time 35 Minutter

  • Grøntsagsuppe

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 35 Minutter