Kransekage

Ret: Dessert

Del:

Forberedelsestid

15 Minutter

Samlet tid

3 Timer

Antal personer

10 Personer

Ingredienser

Kransekage

  • 500 gr Marcipan
  • 125 gr Flormelis
  • 1,5 stk Æggehvide

Glasur

  • 1 stk Æggehvide
  • 150 gr Sukker
  • 4-5 dråber Citronsaft eller 0,5 tsk hvid balsamico

Sådan gør du

Kransekage

  1. Placer alle ingredienser i røreskålen og ælt 4 min/dej funktion
  2. Dejen pakkes ind i film og lægges på køl 3-4 timer, eller natten over.
  3. Dejen trilles til pølser, med 4 centimeters mellemrum mellem pølserne.
  4. Bages ved 200 g i ca. 10 minutter, på bagepapir og 2 bradepander (for at forhindre for meget undervarme)

Glasur

  1. Hæld sukker i røreskålen, og mal i 20 sek/hastighed 10.
  2. Tilsæt æggehvide og citronsaft, og bland i 10 sek/hastighed 6.

Noter

Andre opskrifter

  • Chokolade og karamel konfekt

    Forberedelsestid: 20 Minutter

    Samlet tid: 1 time 15 Minutter

  • 1-2-3 småkager

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 2 Timer

  • Muffins med rødebede og chokolade

    Forberedelsestid: 15 Minutter

    Samlet tid: 1 time 15 Minutter