Avocado Chokolademousse / frosting

Ret: Dessert

Del:

Forberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

10 Minutter

Antal personer

4 Personer

Ingredienser

  • 2 stk. avokadoer
  • 15 stk. dadler bløde og friske
  • 0,5 dl plantemælk mandeldrik, risdrik, soyadrik, havredrik ect.
  • 1 spsk. kaffe
  • 1 spsk. kakaopulver
  • 1 nip havsalt

Sådan gør du

  1. Tilsæt alle ingredienser i røreskålen og blend 30 sek. / hastighed 8.
  2. Skrab siderne af røreskålen ned med spatlen, og blend yderligere 30 sek. / hastighed 7. Tjek massen, og vurder, om du ønsker den yderligere blendet.
  3. Fordel massen i små skåle og drys gerne med lidt ekstra god chokolade.
  4. Lad din avokado chokolademousse hvile i køleskabet i ca. 3-4 timer.
  5. Du kan også bruge den direkte som topping / frosting på dine muffins eller chokoladekage.

Noter

Andre opskrifter

  • Chokolade og karamel konfekt

    Forberedelsestid: 20 Minutter

    Samlet tid: 1 time 15 Minutter

  • 1-2-3 småkager

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 2 Timer

  • Muffins med rødebede og chokolade

    Forberedelsestid: 15 Minutter

    Samlet tid: 1 time 15 Minutter