Pølsehorn

Ret: Snack

Del:

Forberedelsestid

20 Minutter

Samlet tid

1time 15 Minutter

Antal personer

15 Stk

Ingredienser

  • 90 g mælk (gerne sødmælk)
  • 20 g sukker
  • 60 g smør (blødt og i mindre stykker)
  • 15 g frisk gær
  • 3 æg
  • 300 g hvedemel (plus lidt ekstra til bordpladen)
  • 0,5 teskefuld salt
  • 15 pølser
  • 1 teskefuld sesamfrø (valgfrit)

Sådan gør du

  1. Hæld mælk i blandeskålen, tilsæt sukker og 30 g smør og opvarm 1 min / 37 ° C / hastighed. 2.
  2. Tilsæt gær og 2 æg, bland 3 sek / hastighed. 3.
  3. Tilsæt mel og salt, ælt dejen i 3 min.
  4. Tilsæt 30 g smør, ælt igen dejen i 1 min.
  5. Hæld dejen i en smurt skål, dæk til og lad det hæve i ca. 1 time.
  6. Forvarm ovnen til 250 ° C og beklæd bagepladen med bagepapir.
  7. Tag dejen ud på den drysset med mel bordplade. Rul ud i et rektangel (30 x 40 cm), skær derefter i strimler (2 x 40 cm) med spatlen.
  8. Slå det sidste æg ud i en skål.
  9. Pak hver pølse som en spiral med dej strimlen og placer hot dog’en på bagepladen.
  10. pensl med pisket æg og drys evt. med sesamfrø.
  11. Bages i 8-10 minutter (250 ° C).
  12. Kan spises varme eller kølige.

Noter

Andre opskrifter

  • Pebernødder

    Forberedelsestid: 30 Minutter

    Samlet tid: 45 Minutter

  • Hot dogs

    Forberedelsestid: 30 Minutter

    Samlet tid: 1 Time 40 Minutter

  • English Muffins

    Forberedelsestid: 20 Minutter

    Samlet tid: 1 Time 45 Minutter