Risalamande

Ret: Dessert, Jul

Del:

Forberedelsestid

45 Minutter

Samlet tid

55 Minutter

Antal personer

6 Portioner

Ingredienser

  • ½ portion Risengrød fra “Min kogebog”
  • 4 dl Piskefløde
  • 80 gr Mandler

Sådan gør du

  • Start med at tilberede risengrøden. Følg opskriften på risengrød i “min kogebog!. HUSK at tilsætte en flækket vaniljestang fra starten. Lad grøden køle helt af.
  • Hak mandlerne i 5 sek/hastighed 5 – HUSK at tage et par mandler fra til mandelgaven. Hæld mandlerne i en skål og sæt til side.
  • Rengør røreskålen.
  • Pisk fløden ca 1 min 30 sek/Trin 4 med piskeindsats. Tjek fløden så den ikke bliver til smør.
  • Hæld den kolde risengrød, mandlerne og flødeskum i røreskålen og bland 2 min/hastighed 2, med omvendt rotation.
  • Server med kirsebærsauce.

Noter

Andre opskrifter

  • Hvid Gløgg

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 30 Minutter

  • Nougat

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 30 Minutter

  • Marcipan

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 30 Minutter