Risengrød

Ret: Dessert, Jul

Del:

Forberedelsestid

5 Minutter

Samlet tid

45 Minutter

Antal personer

4 Personer

Ingredienser

  • 1 l sødmælk
  • 50 gr sukker
  • salt / undlad salt hvis du skal bruge risengrøden til risalamande
  • 220 gr Grødris

Sådan gør du

  1. Mælk, sukker og salt kommes i røreskålen og koges 8 min/100 grader/hastighed 1.
  2. Risen tilsættes og koger 32 min/90 grader/hastighed 1-2, uden målebæger påsat og med omvendt kniv.
  3. Risengrøden hældes i en skål og trækker 15 minutter.

Noter

Andre opskrifter

  • Hvid Gløgg

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 30 Minutter

  • Nougat

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 30 Minutter

  • Marcipan

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 30 Minutter