Forberedelsestid
5 Minutter
Samlet tid
15 Minutter
Antal personer
6
Ingredienser
- 400 g vand
- 1 tsk vegetabilsk olie
- 6 stk æg
- 1 nip salt
- 1 nip peber
- 1 nip sød paprika (valgfri)
Sådan gør du
- Anbring vand i røreskålen og kog 5 min / 100 ° C / hastighed 1.
- I mellemtiden anbring du bagepapir, så det går ca. 2 cm op af Varomabakkens sider.
- Smør bagepapiret med olie, og slå æg ud på Varomabakken og krydre med salt, peber og evt. sød paprika.
- Sæt Varoma med bakken i position og damp 6 min / Varoma / hastighed 1.
- Skær æggene ud og server dem varme.
- TIP: Hvis du tilbereder færre æg, så bliver overfladen mere ujævn og de flyder mere ud.
- TIP: Du kan også sprede lidt bacontern, skinke og ost på toppen af æggene før du damper dem.
Noter